Gennadyj Szacillo – X.2015
21 stycznia 2016
Paul Johannesson – 2016.01.16–17
11 lutego 2016

Res Tuta – 2016.01

„In September 2015 the Swedish hunting travel agency Res Tuta AB settled a cooperation with the Polish Hunter’s Association hunting office ’’Łowiec Polski’. End of the hunting season, January 2016, we took our first group for a driven hunt in Pomorze, arranged by the hunting office. It was a successful start.

A lot of animals observed, efficient hunting arrangements and very decent accommodations. Our „pilot group” from Res Tuta was happy with the hunt. We had red deers (some good stags), wild boars, roe deers and foxes on the parades. We will definitely continue our cooperation with Poland and get back to these fine areas. Thank you very much – we’ll meet again soon!”

“I September 2015 slöt svenska jaktresearrangören Res Tuta AB ett avtal med polska jägareförbundets jaktkansli – ”Łowiec Polski”. I slutet av jaktsäsongen – januari 2016 – tog vi vår första grupp av jägare till en drevjakt i Pomorze, som arrangerades av förbundets ledning. Det blev en framgångsrik start. Vi såg mycket djur, jakten var effektivt ordnad och boende och mat var mycket bra. Vår ”försöksgrupp” från Res Tuta var nöjd med jaktarrangemanget. På viltparaden låg kronvilt (några fina hjortar), vildsvin, rådjur och rävar. Vi kommer absolut att fortsätta vårt samarbete i Polen och vi återkommer till dessa fina jaktmarker. Tack så mycket – på återseende nästa säsong!”

Zobacz galerię:

Zobacz inne relacje:

Chcesz przeżyć podobną przygodę?

Napisz do nas i opowiedz nam o swoich oczekiwaniach.
Z pewnością znajdziemy coś dla Ciebie.